O nouă teorie a conspirației. Apocalipsa vine pe 29 iulie. Ce se întâmplă astăzi

Apocalipsa vine pe 29 iulie, susțin adepții unei noi teorii a conspirației. Aceștia spun că vineri, 29 iulie, este ziua în care se vor inversa polii magnetici ai Terrei şi va avea loc a doua venire a lui Hristos pe Pământ.

„Profeția” a fost prezentată de site-ul american End Times Prophecies, care a publicat un videoclip în care teoria este susținută de mai multe citate din Noul Testament și de avertismentele unor oameni de știință, care spun că se vor inversa polii magnetici și vor avea loc o serie de fenomene distrugătoare.

Apocalipsa de pe 29 iulie este rezultatul unor versete biblice, corelate cu posibila inversare a polilor magnetici. „Apoi am văzut când a rupt al şaselea sigiliu: şi a fost un mare cutremur de pământ, soarele s-a făcut negru ca pânza de sac din păr, luna s-a făcut toată ca sângele şi stelele cerului au căzut pe pământ, ca atunci când smochinul scuturat de un vânt puternic lasă să-i cadă smochinele necoapte. Şi cerul s-a îndepărtat ca o carte făcută sul; şi fiecare munte şi insulă au fost mutate din locurile lor”, se arată în capitolul Revelaţia 6:12, care este invocat de adepţii Apocalipsei de vineri.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here