O mamă incestuoasă: «Sunt îndrăgostită de fiul meu. Vrem să avem un copil»

O femeie de 51 de ani a șocat lumea întreagă cu relația mai mult decât nepotrivită pe care o are cu fiul său biologic. Kim West l-a abandonat pe Ben Ford (32 de ani) în urmă cu 30 de ani, iar reîntâlnirea de acum doi ani a declanșat „scântei” între cele două rude.

Și nu este vorba despre vreun scandal sau despre reproșuri aruncate, ci despre o relație de iubire bazată pe sex „incredibil”, așa cum însăși Kim a declarat pentru The New Day, citată și de The Mirror. Mai mult, neobișnuitul cuplu plănuiește să aibă chiar și copii.

Kim și Ben vor să se căsătorească și chiar consideră că legătura dintre ei nu are nimic în comun cu incestul. Aceștia pun totul pe seama „Atracției Sexuale Genetice”, termeni care definesc atracția sexuală între rude de sânge care s-au întâlnit ca adulți.

Legătura întreruptă pe când Ben avea doar o săptămână s-a reînnodat în 2013, când tânărul care locuia în America i-a scris o scrisoare mamei sale din Anglia. Au început să vorbească la telefon și au decis să se întâlnească. Până a se vedea pentru prima dată, Kim a recunoscut că începuse să aibă „vise sexy” în legătură cu fiul său. Cea dintâi întâlnire a avut loc la un hotel, unde, după mai multe pahare cu alcool și o sticlă cu șampanie, Kim și Ben s-au sărutat.


Ben și-a părăsit soția pentru a începe o relație cu mama lui

Bărbatul a renunțat chiar și la cea care îi era soție și a șters cu buretele toate sentimentele care îl legaseră vreodată de ea. După această decizie, a început chiar să facă și sex cu mama sa biologică, iar acum plănuiește să aibă propriii copii cu aceasta.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here