O celebră actriţă de la noi e cea mai nouă mămică din showbiz! „E băiat!“

O cunoscută actriţă de la noi a devenit, recent, mămică pentru a doua oară,  şi este în culmea fericirii. Asta deoarece „minunea“ la şapte ani de când a adus pe lume primul său copil, un băieţel pe nume Luca.

Medeea Marinescu, la cei 42 de ani ani ai săi, a devenit mămică pentru a doua oară, iar pe 27 iunie a adus pe lume cel de-al doilea copil al său. Cunoscută pentru rolul său din filmul „Maria Mirabela“, actriţa a scris pe Facebook un mesaj prin care şi-a anunţat prietenii virtuali că a născut un băieţel la exact 7 ani de când a devenit mamă pentru prima dată. Cel de-al doilea copil este tot cu directorul de imagine George Dăscălescu, alături de care actriţa îl are şi pe micuţul Luca.

„Pe 27 iunie am devenit pentru a doua oară mamă… de băiat! Sunt mămică «full-time», învăţ să «mă împart» pentru cei doi flăcăi ai mei de care sunt tare mândră. Am reluat «obiceiurile» de acum şapte ani (recunosc, cam uitasem ce înseamnă să te trezeşti noaptea, sau cum se face băiţă bebeluşului) Norocul meu e că Tati e foarte îndemânatic atunci când vine vorba de băiţă şi potolit colici! Iar dacă nu ne descurcăm, Luca (cel mare) ne-a spus că poate să ne ajute el cu frăţiorul! Deci, putem sta liniştiţi!“, a scris Medeea Marinescu pe pagina sa de Facebook.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here