Marian Vanghelie: Funcţia mea este Marian Vanghelie, fac faţă pe orice domeniu

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat miercuri că lucrează la un nou proiect care i-ar permite să se susţină financiar, precizând că nu are nevoie de funcţie, aceasta fiind acum “Marian Vanghelie”.

Fostul edil din Sectorul 5 al Capitalei a fost prezent miercuri la Tribunalul Bucureşti pentru un nou termen de judecată în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupţie. La finalul şedinţei, Marian Vanghelie a vorbit despre un nou proiect care i-ar permite să se susţină financiar.

“O să vă detaliez cu ce mă ocup, într-o perioadă scurtă. Sunt talentat de la natură, eu n-am nevoie de o funcţie. Funcţia mea este Marian Vanghelie. Pe orice domeniu dacă vreţi să mă puneţi, şi pe business şi pe economic, fac faţă fără nicio problemă. Asta e de la natură. Unii se chinuie câte zece ani în facultate, pe alţii Dumnezeu i-a înzerstrat, le-a pus mâna în cap şi le-a dat putere să înţeleagă”, a declarat Marian Vanghelie la ieşirea din sala de judecată.

Întrebat dacă va demara afaceri în domeniul turismului sau în comerţ, fostul primar a precizat: “Îmi plac lucrurile mari, cu pensiunile se ocupă oamenii mai în vârstă”.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here