Lovitură de teatru în procesul dintre femeile lui Adrian Iovan. Decizia incredibilă a judecătorilor

Vor locui în aceeaşi casă! La mai bine de doi ani de la moartea lui Adrian Iovan, judecătorii au decis ca fosta soţie, Romaniţa Iovan, şi fosta iubită a pilotului, Mihaela Steriu, să împartă vila şi terenul de la Otopeni.

În sfârşit, o veste bună pentru Romaniţa Iovan (51 de ani). După mai bine de doi ani de la moartea fostului ei soţ, pilotul Adrian Iovan, fiul lor, Albert (9 ani), va putea să intre şi să locuiască în casa părintelui pe care l-a pierdut. Şi asta după ce judecătorii au luat o decizie în războiul dintre creatoarea de modă şi fosta iubită a lui Iovan, medicul Mihaela Steriu. Vila din oraşul ilfovean Otopeni, situată pe strada care îi poartă numele pilotului, Av. Adrian Iovan, a fost împărţită în două.

Astfel, Romaniţa Iovan, care l-a reprezentat pe fiul său, primeşte parterul casei din Otopeni şi terenul aferent, în valoare de 380.463 de lei, iar Mihaela Steriu primeşte etajul vilei şi terenul aferent, în valoare de 449.858 de lei. Pentru egalizarea loturilor, Mihaela Steriu va trebui să le plătească moştenitorilor lui Iovan 35.891 de lei, cu titlu de sultă.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here