Lool Video Dumnezeule, ce blestem! S-a nascut fara maini sau picioare si traieste intr-un lighean de plastic! Imaginile care iti vor smulge lacrimi

Tanara, originara din Nigeria, sufera de o boala misterioasa, din cauza careia membrele nu i s-au dezvolat si sufera de dureri constante.

Rahma Haruna are 19 ani si locuieste in orasul Kano, din Nigeria. S-a nascut sanatoasa, dar la sase luni s-a oprit din crestere si corpul ei nu s-a mai dezvoltat.

„A inceput la sase luni, dupa ce a invatat sa stea in fund. Nu a invatat niciodata sa se tarasca. A facut deodata febra si asta a fost. Apoi au inceput durerile de stomac”, a povestit mama indurerata.

Familia nu a abandonat-o si se chinuie  sa ii asigure o viata cat mai buna. Pentru ca nu se poate deplasa, fata sta intr-un lighean de plastic, cu ajutorul caruia e transportata in brate de familie.

„Ma ajuta mult, imi asigura tot ce am nevoie”, a spus Rahma.`

Doctorii locali nu au nicio idee despre ce ar fi putut cauza boala iar familia e prea saraca pentru a o duce la un spital mai mare, asa ca sper sa atraga atentia unei organizatii umanitare care sa ii ajute.

Urmareste materialul video urmator pentru mai multe imagini cu tanara:

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here