Legenda fantomei de la Cicârlău care terorizează şoferii. Mărturisiri uluitoare ale localnicilor

Maramureşul are locurile sale bântuite. Cea mai cunoscută poveste este cea a fantomei de la Cicârlău, care sperie şoferii care circulă prin zonă chiar şi în ziua de astăzi.

Comuna Cicârlău este o localitate situată la câţiva kilometri de municipiul Baia Mare. Aici se vorbeşte despre fantoma unei tinere care a fost ucisă din cauză că era prea frumoasă, fiind acuzată de vrăjitorie. A fost bătută până la moarte. Tot bătrânii din Cicârlău povestesc că fata era de o frumuseţe rară.

Zona unde ar fi murit fata este, astăzi, una din cele mai problematice zone din judeţul Maramureş din punctul de vedere al accidentelor rutiere, care au loc frecvent în zonă.

„Îmi amintesc că mergeam spre casă. Veneam de la Baia Mare şi, la un moment dat, am văzut în mijlocul drumului ceva alb. Părea a fi un om, dar când m-am apropiat nu am mai apucat să văd nimic, ca şi cum ar fi dispărut. M-am speriat, am oprit maşina şi m-am dat jos să văd ce este. Am auzit că în zonă ar fi o fantomă, dar nu am crezut”, a povestit un şofer din Cicârlău.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here