Le-a spus rudelor că NU CREDE ÎN DUMNEZEU. La scurt timp, a păţit un LUCRU ÎNGROZITOR

Un bărbat din Nigeria, în vârstă de 29 de ani, a fost internat cu forţa într-un spital de boli mintale din statul Kano, după ce a spus că nu crede în divinitatea supremă, susţin reprezentanţii unei asociaţii umaniste din ţara africană.

Potrivit activiştilor International Humanist and Ethical Union (IHEU), citaţi de bbc.com, tânărului i-au fost administrate medicamente fără voia sa, de către propria familie, în ciuda faptului că un medic îl declarase sănătos, scrie ro.stiri.yahoo.com.

Mubarak Bala, absolvent al unei facultăţi de inginerie chimică, s-a născut într-o familie adeptă a religiei musulmane. După ce le-a declarat că, personal, nu crede în existenţa unei divinităţi supreme, rudele l-au dus la doctor. Pentru că medicul le-a spus că tânărul nu suferă de nico afecţiune, familia a dorit să ceară şi o a doua părere. De data aceasta, specialistul a spus că ateismul lui Mubarak este un efect secundar al unei tulburări de personalitate.

În acest context, bărbatul a ajuns să fie internat cu forţa şi tratat într-un institut de boli mintale. În spital, el a reuşit să facă rost de un telefon mobil şi să contacteze activiştii IHEU.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here