Lavinia vine cu un nou single si videoclip, iar de data aceasta ne ofera ceva din zona latino – Aroma del amor. In materialul video isi face aparitia si singurul dansator de flamenco de la noi. 

Single-ul Aroma del Amor, cu versuri in limba spaniola, este produs si compus alaturi de baietii de la Lanoy Production. Videoclipul este regizat de catre Alin Surdu, iar filmarile au durat 24 de ore si au avut loc la Palatul Ghica.

“Mereu mi-a placut sa cant muzica latino. Am avut insa o perioada in care am schimbat stilul, insa acum, m-am reintors la vechea mea dragoste. Ne-am intalnit la studio cu baietii de la Lanoy Production: Flavius si Eduard Serai si am inceput sa compunem. Pot sa spun ca m-am indragostit de aceasta piesa de la primele acorduri. Mi-am dorit insa sa gasesc un dansator autentic de flamenco si trebuie sa recunosc ca m-am dus gandul departe, pe alte meleaguri, nicidecum in Romania. Cand de fapt, am fost surprinsa sa aflu ca el era chiar aici. Este vorba despre singurul dansator autentic de flamenco din Romania, venit tocmai din Argentina, Lucas Molinas”, declara Lavinia.

“A fost o experienta interesanta. Lavinia este o fiinta deschisa fata de cultura noastra si un partener deosebit, care mi-a permis sa fac sugestii in compunerea versurilor, pentru ca piesa sa fie cat mai buna. A fost o colaborare extraordinara care m-a facut sa inteleg ca Romania chiar are un popor latin, bucuros sa descopere arta mea. A fost si o provocare, pentru ca a trebuit sa aduc traditionaul in zona pop, ceea ce a deschis noi orizonturi“, declara Lucas Molinas.

Odata cu lansarea single-ului Aroma del amor”, Lavinia se intoarce la piesele latino, cu care a cucerit publicul in urma cu cativa ani, pe cand lansa hiturile „Vida mia” si „Loca”. Pana acum, frumoasa cantareata a lansat piese in limba engleza si romana si a optat pentru un stil mult mai intunecat.

Ce ziceti de noua piesa Lavinia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here