La ecografie, medicul i-au gasit ca are DOUA utere, in loc de unul singur. Cand s-a uitat mai atent catre cel drept, a ramas cu gura cascata!

Cand Alison Camp a mers la doctor pentru o ecografie, in a unsprezecea saptamana de sarcina, ginecologul i-a dat vesti incredibile.

Alison Camp s-a nascut cu uter didelf, adica doua utere. Fiecare uter e conectat la o trompa uterina si la un ovar. Desi pare o problema  grava, femeile cu aceasta anormalitate pot ramane insarcinate. De fapt, Alison avea a nascut doi copii fara sa stie de aceasta problema.

Ea a ramas insarcinata din nou si a mers la ecografie, unde a primit vestea ca va aduce pe lume doi copii. „Iata copilul din dreapta, totul pare in regula, uite-i si inima cum bate. Iata si copilul din uterul stang!” i-a spus doctora, fara sa stie ca viitoarea mama nu avea nicio idee despre sarcina dubla.

„Am crezut ca o sa lesine”, a povestit Alison despre sotul ei, care se afla alaturi de ea.

Inaintea ei, au fost doar 73 de astfel de cazuri inregistrate in lume. Sarcina a fost foarte dificila, dar, din fericire, gemenii ei au supravietuit. Ea a nascut cu 14 saptamani mai devreme, insa ambii baieti sunt sanatosi si se dezvolta normal:

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here