L-a tăiat în bucăţi şi l-a făcut mâncare pentru câine
Svetlana şi-a hrănit câinele cu hălci tăiate de pe braţele soţului

Crimă înfiorătoare! Horst Hans a fost măcelărit de Svetlana, cu 20 de ani mai tânără. Rusoaica l-a ucis în chinuri, vinerea trecută, în Cala Millor, cea mai mare staţiune de pe coasta de est a insulei Mallorca.

În urmă cu 3 luni şi-au spus “da”, după doi ani de viaţă împreună. Horst Hans H., de 66 de ani, voia să trăiască până la adânci bătrâneţi împreună cu soţia sa rusoaică, Svetlana B., de 46 de ani, în vila lui din superba staţiune spaniolă, scrie “Bild”. Nici în cele mai negre vise, pensionarul german nu şi-ar fi închipuit că femeia pe care o adora îl va tăia în bucăţi şi îl va da la câine!

Crima oribilă s-a petrecut vineri (1 aprilie), în jurul orei 15.00, după o ceartă monstruoasă între cei doi soţi. O cunoştinţă a sunat la poliţie şi a semnalat că s-a petrecut un omor. La sosirea oamenilor legii, Svetlana era îmbrăcată într-un costum de jogging plin de sânge şi victima zăcea măcelărită pe podea. Femeia a fost arestată şi apoi dusă la un spital de psihiatrie pentru investigaţii. În urma autopsiei, s-a ajuns la concluzia că rusoaica l-a drogat pe Horst. Apoi a luat un cuţit şi i-a tăiat hălci de carne de pe braţe, până la oase.

Bucăţile de carne le-a dat câinelui său, din rasa Staffordshire Bull Terrier, să le mănânce. Bărbatul a murit în chinuri îngrozitoare în urma rănilor care au dus la pierderi masive de sânge. La această concluzie au ajuns anchetatorii în urma autopsiei. Se crede că femeia a avut o criză de nebunie din cauza consumului de alcool şi medicamente. Vecinii spun că Horst şi Svetlana obişnuiau să se certe. El ar fi fost gelos şi foarte posesiv. Pe de altă parte, rusoaica ar fi obişnuit să-l maltrateze când se enerva. Svetlana era depresivă şi lua medicamente. Pensionarul nu putea să sune la poliţie, fiindcă abia vorbea în urma unei operaţii la trahee. Vecinii spun că neamţul ar fi fost muşcat în mai multe rânduri de câinele femeii. Horst Hans H. nu a avut niciodată probleme cu poliţia. În schimb, Svetlana are un trecut tulbure. Înainte de a se cupla cu neamţul, ea trăia cu un alt bărbat, care o obliga să se prostitueze în Alicante.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here