Întrebarea care i-a schimbat viaţa lui Steve Jobs

Steve Jobs a fost un om de afaceri extrem de serios. Colegii săi de la Apple au declarat că acesta nu a ratat niciodată o ședință de afaceri. Steve însă a spus că a pierdut o singură ședință în toata viața lui de om de afaceri. Probabil că a avut un motiv întemeiat de a ratat acea ședință, s-a gândit toată lumea.

Demult, Steve Jobs ținea o prelegere în cadrul unei Universități. Viitoarea sa parteneră de viață stătea în primul rând la această prezentare. Steve a fost vrăjit de tânara Laurene Powell și s-a gândit că poate ar fi bine să o cunoască pe această domnișoară la sfârșitul prelegerii, scrie unica.ro.

Cum se întâmplă întotdeauna, a intervenit ceva, o întâlnire de afaceri la care Steve trebuia să ajungă. Jobs s-a grăbit să ajungă la întâlnire, dar ajuns în mașină s-a întrebat ce ar face dacă azi ar fi ultima sa zi pe Pământ.

Această întrebare i-a schimbat viața tânărului Steve Jobs pentru că acesta s-a întors la femeia care i-a atras atenția, Laurene Powell, și, din acel moment, au rămas împreună.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here