Întâmplare uimitoare chiar în mijlocul nunţii! A venit poliţia şi au arestat mireasa. Când a aflat adevărul, mirele a amuţit

Orice femeie visează la nuntă perfectă! Rochia de mireasă să fie aşa cum a visat de mică, locaţia să fie magică, iar mirele un prinţ. Dar ce te faci când nimic din toate astea nu se întâmpla? O femeie din Marea Britanie a simţit-o pe pielea ei, după ce poliţia i-a stricat tot evenimentul

Poliția britanică pentru migrație a întrerupt nunta unei femei de 45 de ani din Ghana, Cecilia Siaw, cu doar câteva minute înainte ca aceasta să devină soția unui cetățean german. Totul s-a produs în Portsmouth, Marea Britanie, scriu cei de la Mirror.

Femeia a fost dusă la poliție chiar în rochia de mireasă și a fost condamnată la șase ani de închisoare. Pe Internet au ajuns poze în care Siaw, în rochie albă, pozează pentru fotograful poliției.

Profesoara din Ghana a venit legal în Anglia în 2009, lucrând inițial la școală, apoi infermieră la unul din spitale, îngrijind de bolnavii cu traume grave. În 2013 însă au început necazurile, pentru că oficialii au refizat să-i prelungească viza.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here