ÎNFIORĂTOR. Ce a apărut în FOTOGRAFIILE unei familii după o vizită la MUZEU:

Un cuplu de tineri părinţi din Marea Britanie susţine că a descoperit, în fotografiile făcute într-o vizită la muzeu, imaginea unei fantome: o fetiţă îmbrăcată într-o rochie din epoca victoriană.

John Burnside şi Shona Backhouse, împreună cu fiul lor de 18 luni, au vizitat acum 2 ani muzeul Castelului din York, dar abia acum au descoperit imaginea fantomei care apare în fotografiile lor de familie.

„E suficient ca să devii paranoic. Îmi fac pielea de găină de fiecare dată când le văd”, spune Burnside despre întâmplare.

„A fost ciudat. Nu am observat imediat, iar apoi mi-am închipuit că îmi imaginez. Aşa că am întrebat-o pe Shona şi ea mi-a spus că vede acelaşi lucru”, mai spune bărbatul. Partenera sa îl completează, explicând că şi-a închipuit, la început, că e imaginea unui copil pe care sora sa l-a pierdut, dar asta până când tatăl său a observat că fetiţa din imagini poartă o rochie de epocă.

Tânărul cuplu susţine că a fost urmărit de imaginea fetiţei, care apare chiar şi în fotografia din curtea caselului şi explică faptul că nu vor să se gândească la posibilitatea ca în jurul familiei lor să fi fost o fantomă.

Adaugă părerea ta

Comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here