Încă doi copii, internaţi la

Încă doi copii, aduşi la Spitalul „Marie Curie”, din Capitală. Unul dintre ei are sindromul hemolitic-uremic. Ambii sunt din judeţul Teleorman. 

Potrivit Realitatea TV, unul dintre cei doi copii are doar 7 luni. Acesta ar fi fost diagnosticat deja cu sindrom hemolitic-uremic, dar urmează să i se facă o serie de teste în Capitală pentru a fi confirmat diagnosticul. Celălat are diaree acută şi o stare generală proastă.

„Doi copii din Teleroman urmează să vină la noi astăzi, unul dintre ei pare să aibă SHU, are 7 luni şi vine de la Turnu Măgurele. Al doilea, de un an şi două luni, este transferat din Alexandria. Nu putem pune diagnosticul clar până nu îi vedem”, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Mihaela Bălgrădean, şefa secţiei de Nefrologie de la „Marie Curie”.

În ceea ce priveşte starea celor doi copii din Feteşti cu SHU care au ajuns la „Marie Curie”, simptomele s-au mai ameliorat pentru unul din ei, însă pentru cel care se afla în stare gravă, situaţia este aceeaşi, a declarat luni, medicul Mihaela Bălgrădean.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here