IN SFARSIT! Angela MERKEL facuta PRAF de DANEMARCA.

Jensen a criticat atât politica Berlinului de a primi peste un milion de refugiaţi şi migranţi, cât şi rolul central al dnei Merkel în proiectul de acord de la începutul acestei săptămâni între Uniunea Europeană şi Turcia.
„Merkel a fost surprinsă de numărul de refugiaţi care sosesc în Germania… Cred că iniţial ea nu a văzut amploarea problemei”, a declarat Jensen în faţa unui centru de cercetare din Washington.

Ministrul danez a ironizat faptul că Angela Merkel „este acuzată că a trimis invitaţii refugiaţilor în întreaga lume: ‘Veniti în Germania, sunteţi bineveniţi, avem case şi locuri de munca’”, înainte de a încerca „să soluţioneze cu întârziere problema”, potrivit lui Jensen, citat de AFP.
La summitul UE-Turcia desfăşurat luni la Bruxelles, liderii europeni, sub impulsul puternic al dnei Merkel, au ajuns la un proiect de acord cu Ankara pentru a reduce afluxul de refugiaţi şi migranţi. Acest compromis a fost criticat puternic miercuri de eurodeputaţi şi nu are unanimitate printre cele 28 de state membre.
„După ce a făcut prea puţin şi prea târziu, ea îşi asumă acum responsabilitatea şi cred că munca e bună”, a recunoscut Jensen.
Dar dna Merkel „ar trebui probabil să ţină cont şi să-i asculte” şi pe ceilalţi pentru că „Germania, oricât de puternică şi mare ar fi, nu poate decide pentru celelalte 27 de state europene”, a denunţat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here