Îi trimitea un SMS iubitei lui, când ceva neaşteptat s-a întâmplat.

Un tânăr din Marea Britanie a suferit arsuri grave la mâna dreaptă, după ce telefonul mobil a luat foc în timp ce trimitea un mesaj.

Grant Eger, în vârstă de 21 de ani, îi trimitea un SMS iubitei lui când a auzit un ticăit ciudat venind dinspre telefonul mobil. Înainte să-şi dea seama ce se întâmplă, din aparat a început să iasă scântei.

Speriat, tânărul l-a aruncat din mână, pe covor, unde smartphone-ul a luat foc instantaneu. În urma incidentului, Grant a suferit arsuri serioase la mâna dreaptă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie The Mirror.

„Eram cu telefonul în mână, schimbam mesaje cu iubita mea, şi am auzit un ticăit dinspre telefon. M-am întrebat ‘ce naiba se întâmplă?’. În următoarea clipă au început să sară scântei din el. Erau atât de puternice, că prima reacţie a fost să arunc telefonul din mână”, a povestit el.

„Am aruncat telefonul pe jos, lângă par. A început să scoate din ce în ce mai multe scântei, apoi pur şi simplu a luat foc (…) Telefonul este complet distrus, iar în spatele lui se vede că bateria i-a explodat. Este făcut bucăţi. A fost înspăimântător. Am mai auzit astfel de întîmplări, dar până nu ţi se întâmplă chiar ţie nu deschizi cu adevărat ochii”, a adăugat Grant.

Tânărul a depus o plângere la compania producătoare a telefonului, reprezentanţii acesteia demarând o anchetă în acest sens.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here