Horoscop. Care este culoarea talisman a zodiei tale

Fiecare zodie este caracterizata de o culoare benefica. Aceasta culoare inalta spiritul si ne ajuta sa iesim in evidenta. Care este culoarea zodiei tale?

Berbec

Zodia Berbec este dominata de Planeta Marte, zeul razboiului. Partile pozitive ale Zodiei Berbec sunt curajul, inflacararea, caracterul focos. Culoarea asociata cu aceste calitati irezistibile este rosul.

Purtati aceasta culoare ca sa va cresteti nivelul de energie si optimismul. De asemenea, este un instrument prin care puteti comunica despre talentele si curajul vostru celor din jur.

Taur

Zodia Taur este dominata de Venus, zeita iubirii. Partile pozitive ale acestei zodii sunt serenitatea, armonia, sensibilitatea si iubirea. Culoarea asociata cu aceste trairi este albastrul cerului.

Gemeni

Zodia Gemeni este dominata de Mercur, Zeul Cunoasterii.

Calitatile celor nascuti in Zodia Gemeni sunt: dinamismul, intelectualitatea, versatilitatea. Astfel, culoarea asociata cu aceste calitati este galbenul.

Rac

Zodia Rac este dominata de romantica Luna.

Caracteristicile pozitive ale Zodiei Rac sunt: sensibilitatea, personalitatea interesanta, natura sentimentala, sinceritatea. Astfel, culoarea care defineste aceasta zodie este argintiul.

Leu

Zodia Leu este dominata de Soare, regele planetelor.

Caracteristicile deosebite ale acestei zodii sunt increderea de sine, nobletea caracterului, demnitatea, simtul onoarei. Culoarea care caracterizeaza aceasta zodie este oranj.

Fecioara

Zodia Fecioara este dominata de Mercur, mesagerul Zeilor.

Calitatile celor nascuti in Zodia Fecioarei sunt: emotivitatea, desteptaciunea, sensibilitatea si dinamismul. Culoarea lor este verdele.

Balanta

Zodia Balanta este dominata de Venus, zeita frumusetii.

Calitatile acestei zodii sunt: echilibrul, calmul, prudenta, spiritual justitiar. Culoarea care le aduce beneficii spiritual este albastrul cerului.

Scorpion

Zodia Scorpion este dominata de Marte, Zeul Razboiului si de Pluto, Zeul Tenebrelor.

Astfel, Zodia Scorpion este caracterizata de: vointa energica, temperament dinamic, impulsivitate. Culoarea acestei zodii este rosul. Este recomandat ca persoanele din Scorpion sa o poarte cu mandrie.

Sagetator

Zodia Sagetator este dominata de Jupiter, Zeul zeilor.

Temperamentul celor nascuti in aceasta zodie este caracterizat in sens positiv de sociabilitate, dinamism, sensibilitate, curiozitate. Culoarea lor speciala este rosu purpuriu.

Capricorn

Zodia Capricorn este guvernata de Saturn, Zeul Timpului. Acele calitati deosebite ale capricornilor sunt: fermitatea, spiritual justitiar, verticalitatea, prudenta.

Culoarea care ii defineste pe acesti oameni este verdele.

Varsator

Zodia Varsator este dominata de Uranus, Zeul Aerului.

Cei nascuti in Varsator au un temperament altruist, curajos si revolutionar. Culorile lor specifice sunt albastrul si verdele.

Pesti

Zodia Pesti este guvernata de Neptun, Zeul apei.

Cei nascuti in Zodia Pesti sunt caracterizati de sensibilitate, inteligenta, generozitate si profunzime intelectuala, cat si sufleteasca. Astfel, culoarea care ii caracterizeaza pe acesti oameni este violet.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here