Gigi Becali are din nou probleme cu legea, de data aceasta fiind implicat într-un scandal imobiliar.

Gigi Becali a fost chemat în insatnţă de reprezentanţii unei companii imobiliare. Reprezentanţii acesteia nu au reuşit să dea de urma milionarului, astfel au decis să îl citeze la uşa instanţei. În citaţie se arată că patronal Stelei este chemat în calitate de pârât, iar în caz de neprezentare, judecata se va afce în lipsă, dacă se solicit în scris acest lucru de către una din părţi.

„Becali George, cu ultimul domiciliu în Bucureşti, este chemat în această instanţă, în calitate de pârât, în proces cu XXX SRL în calitate de reclamant. În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi”, este menţionat în citaţia amintită.

Gigi Becali a fost dat în judecată şi de deputatul independent Remus Cernea, care îi cere patronului Stelei despăgubiri de 50.000 de euro.

„Eu lui Cernea i-am dat palme metaforic. În parabole. I-am zis că îl scuip şi pe celălalt obraz şi îi dau palme. Cu mine el nu poate discuta idei. Când e vorba de Hristos, eu sunt nebun. Întorc obrazul când e vorba despre mine. Dacă zici un singur cuvânt despre Hristos, sunt nebun. Mă judec cu toţi homosexualii voştri şi câştig toate procesele. Câştigaţi voi doar dacă judecătorul e homosexual. Şi la apel câştigaţi doar dacă e homosexual. O să te bat în instanţe în România pentru că judecătorii nu sunt homosexuali. Judecătorii ţin cu ăla care nu este homosexual”, declara, în urmă cu ceva timp, Gigi Becali.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here