O familie din Argentina a facut o descoperire socanta, dupa ce a desfacut cosciugul unui baietel care a murit tragic, in urma cu 50 de ani.

Trupul mumificat al unui bebelus, care a murit in urma cu 5 decenii, este venerat ca un zeu, acum, dupa ce s-au intamplat lucruri stranii la mormantul sau.

Conform publicatiei Express, copilul a murit cand avea doar un an, in Banada Florida, un orasel mic din Argentina. La sapte ani de la moarte, familia a gasit mormantul deschis si plin cu obiecte. Desi, initial, au crezut ca furtuna a fost de vina, acelasi fenomen straniu s-a intamplat si in alte dati. Vestea a circulat rapid in satul natal al baietelului, iar parintii au luat o decizie extrema.
„Gaseam mereu cosciugul deschis, desi il acopeream si cu pietre uneori. Atunci ne-am dat seama ca vrea sa fie vazut, nu sa fie ascuns. Este un mesaj pe care vrea sa ni-l transmita.” Asa ca satenii au decis sa scoata cosciugul si au mutat trupul mumificat al copilului intr-un cosgiuc de sticla, prin care sa poata fi vazut.

Acum, la 50 de ani de cand a murit, trupul lui Miguel, prezervat extrem de bine, este o atractie pentru sateni, care vin si se roaga la el, venerandu-l ca pe un zeu. Sute de argentinieni din colturile tarii vin aici sa il vada pe Miguel, pe care il considera un semn de la Dumnezeu.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here