FOTO | Cine e barbatul care s-a dezbracat in fundul gol in fata Raduleascai! Diva s-a rusinat toata! Imagini incredibile

Pe Mihaela Radulescu nu o suprind prea multe lucruri, insa, recent, la preselectiile unui concurs de talente la care ea este jurat, unul dintre concurenti a reusit sa o socheze!

Barbatul, un cunoscut actor de stand up comedy, Marius Gheorghiu, fost component al grupului  “Spitalul de urgenta”, a intentionat sa capteze atentia juriului si, in special al divei, cu un numar de…striptease.

Spre marea uimire a Mihaelei, el a aparut pe scena intr-un halat de baie negru, apoi, cand nimeni nu se astepta, l-a dat jos si a ramas gol pusca! A pastrat in fata, in zona “interzisa” …doar o chitara, in timp ce diva nu a apucat decat sa isi puna mana la ochi si sa se intoarca spre colegii de la pupitru!!!

Actorul a tinut sa dedice momentul femeilor care au venit de-a lungul anilor la show-urile sale si si sa le spuna ca nu este “misogin”, ci doar un tip care, uneori, mai face glume pe seama reprezentelor sexului frumos.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here