Jeni Vadim s-a decis sa rupa tacerea, satula de spectacolul facut de fostul sau iubit si Cristina Spatar.

Dupa ce a fost prins in fapt cu Cristina Spatar, antrenorul de fitness a declarat ca era separat de Jeni din luna mai. Fiica lui Vadim sustine ca nu este adevarat.

„E rusinos si penibil sa vorbesc despre relatia unui pusti de 22 ani si a unei femei care i-ar putea fi mama.

Vreau ca numele de Vadim Tudor sa nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru ca nu ma reprezinta si am destule probleme de care sa-mi fac griji ca sa ma impiedic de ceva atat de minuscul. Vreau să precizez şi să demontez declaraţia lui cu privire la faptul că noi suntem despărţiţi din luna mai. Noi doi suntem despărţiţi din luna septembrie, eu am pus punct relaţiei dar, în tot acest timp în care el îşi construia relaţia cu această femeie noi doi ne-am mai văzut, ba chiar a încercat să se împace cu mine.

Eu am sesizat anumite lucruri, dar prefer sa ma opresc aici pentru că, repet, numele pe care îl am nu-mi permite să intru în nişte amănunte atât de penibile şi de stânjenitoare.”, a declarat Jeni Vadim pentru emisiunea cancan.ro. „Urma să ne întâlnim la masă ca doi oameni normali şi ulterior m-a anunţat ce avea să apară în presă.

Nu ştiu ce i-a spus el acestei femei dar noi suntem despărţiţi de la începutul lunii septembrie iar în toată luna septembrie şi octombrie el a încercat să se împace cu mine şi ne-am văzut chiar foarte des. A jucat la două capete cum ar veni… Este problema lui”, a mai declarat fiica lui Vadim Tudor.

Jeni Vadim sustine ca nu mai exista cale de intoarcere si nu se mai pune problema de o impacare. Fiica lui Vadim nu mai vrea sa auda de fostul iubit si spune ca nu vor ramane nici macar in relatii amiabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here