Fiica lui Florin Salam a fost cerută în căsătorie de Cătălin Vișănescu, după mai mult de trei ani în care au trăit momente unice împreună. Cei doi se înțeleg de minune.

Momentul emoționant a avut loc în aeroport, imediat ce artista a aterizat. Betty are 17 ani, iar relatia cu iubitul mai mare cu nouă ani durează de mai bine de trei ani.

Fiica lui Florin Salam a fost cerută în căsătorie în fața a zeci de oameni

Fiica lui Florin Salam a trăit cele mai mari emoții la întoarcerea din vacanță petrecută în Barcelona. Betty și Catalin Vișănescu s-au cunoscut la un stand-up comedy show, acolo unde Catalin a încercat să o abordeze pe interpretă  de mai multe ori însa Bettya cedat destul de greu. Imaginile cu cei doi în aeroport vor fi difuzate în cadrul emisiunii Teo Show,  de la Kanal D. Mai mult, fiica lui Florin Salam le-a arătat recent prietenilor virtuali, inelul de logodnă.

În luna iunie, Cătălin făcea primele declarații despre nunta cu Betty. „Suntem împreună de aproape trei ani. Din fericire, ne iubim pe zi ce trece mai mult. Betty vrea să îşi facă un tatuaj. Nu are voie, e mică momentan, doar pe semnătură. O să vină şi inelul, o să vină momentul potrivit. Mai are până la 18 ani. Eu am făcut planul, dar trebuie să rămână surpriză”, a spus Cătălin Vişănescu la tv.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here