Femeia asta a recunoscut un lucru de NEIMAGINAT in legatura cu relatia pe care o are cu fiul ei! Marturia ei a facut mii de oameni sa reactioneze AGRESIV

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit pe un blog despre o tragedie pe care o traieste din punct de vedere emotional.

Femeia, in varsta de 40 de ani, care sustine ca arata foarte bine si este o sotie desavarsite, spune ca a ajuns sa fie indragostita lulea si atrasa sexual de fiul ei vitreg, din cauza ca barbatul ei nu o mai baga in seama.

“M-am maritat cu un barbat care n mai are niciun interes pentru mine. Nu vrea sa iasa cu mine in oras si tot ceea ce face e sa munceasca si sa doarma. Mi-am dat seama recent ca nu ma face fericita. Insa fiul lui de doar 22 de anima face fericita. In trecut mi-a si spus ca ma doreste din punct de vedere sexual”, povesteste femeia.

Mai mult decat ata, ea recunoase ca sotul ei stie despre posibila lor legatura si ca are de gand sa ia o decizie incredibila.
“Sotul meu stie despre noi, I-a spus fiului meu vitreg ca daca afla ca e ceva intre noi doi, il da afara din casa. Asa ca acum fiul meu vitreg da semne ca nu ar mai vrea sa faca sex cu mine. Cred insa ca voi incerca sa ma cuplez cu el, nu pot trai asa in propria casa”, a povestit femeia pe evanmarckatz.com.

Marturia femeii a atras mii de comentarii care din care mai agresive, in care toti cei care au citit ceea ce a scris ea au jignit-o si au injurat-o in ultimul hal!

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here