Factura uriasa la telefon o poate lasa fara casa! O femeie a avut un soc cand a vazut cat trebuie sa plateasca la intoarcerea din vacanta!

O britanica a avut un soc cand s-a intors din vacanta din Lanzarote si a vazut ca factura ei la telefon era de 3200 de lire. Femeia avusese datele de roaming activate in cele doua saptamani de concediu, iar ea nu a stiut. „Am trimis doar doua mesaje”, s-a plans ea.

Patricia Cardwell nu a platit factura, venita in urma cu patru ani, iar acum suma pe care ar trebui sa o achite companiei de telefonie mobila a ajuns la 18.000 de lire. „Mi se pare ireal ce mi se intampla. Nimeni nu mi-a oferit ajutor sau consiliere. Risc sa imi pierd locuinta din cauza acestei facturi. Mama mea este bolnava, are cancer la plamani. Traiesc un cosmar”, s-a plans femeia disperata.

„In momentul in care oamenii vin si isi fac un abonament la noi sunt rugati sa citeasca foarte atent termenii si conditiile contractului, inclusiv ceea ce tine de partea de roaming”, a declarat purtatorul de cuvant al companiei de telefonie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here