Existenţa unui OZN în Zona 51, confirmată? Teoria incredibilă
Google Maps arată faptul că în zona 51 din Deșertul Nevada sunt ascunse niște obiiecte stranii Foto Getty

Un cercetător al fenomenelor extraterestre susţine că a descoperit existența unui OZN. El a folosit opțiunea “călătorie în timp” din aplicaţia Google Maps care i-a dovedit faptul că americanii au construit lângă celebra bază militară Zona 51 un hambar care ar putea adăposti un OZN.

Conform Daily Mail, un cercetător al fenomenelor extraterestre, Scott Waring, crede că într-un hambar de lângă Zona 51 se ascunde un OZN. Spre deosebire de alți cercetători, el nu a investigat fotografiile NASA, ci a folosit aplicaţia Google Maps.

Într-un material video, cercetătorul a arătat cum a folosit opțiunea “călătorie în timp” a site-ului și a descoperit că în câțiva ani a fost construit un hambar care adăpostește o navă extraterestră lungă de 30 de metri. Aceasta este localizată mai exact în Zona S4, lângă Zona 51, care a intrat în atenția publicului în anii 1980 când americanii au fost acuzați că ascund aici dovezi ale existenței vieții extraterestre.

Analizând cu atenție imaginile, Waring susține că OZN-ul nu este momentan complet acoperit de hambar, dar ceea ce se vede este doar 30% din navă. De asemenea, construcția care ar trebui să ascundă existența navei este conectată la alte facilități care asigură o anumită ventilație.

Foto Daily Mail
OZN-ul nu este momentan complet acoperit de hambar, dar ceea ce se vede este doar 30% din navă Foto Daily Mail

Waring este un mare susținător al teoriilor lui Bob Lazar, un fost om de știință care a lucrat pentru guvernul american și a dezvăluit o parte din secretele ascunse în Zona 51. “Nu credeți propaganda pe care NSA și CIA a răspândit-o despre Bob demascându-l. El are cardul de identitate al Zonei 51, documente și chiar formulare de taxe care certifică faptul că a lucrat acolo”, a afirmat Scott Waring.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here