EXCLUSIV! Soc in lumea fotbalului: cu cine se iubeste Ilie Dumitrescu? S-a amorezat de fata unui ziarist sportiv celebru! Frumoasa e mai tanara cu 25 de ani decat fosta glorie a Stelei!

Relatia celor doi pare sa dureze de mai bine de un an, dar Ilie, care are aceeasi varsta ca si tatal iubitei lui, a incercat sa fie cat mai discret.

Ilie Dumitrescu a fost recunoscut mai mereu ca un mare cuceritor, dar ultima lui poveste de iubire pare sa le intreaca pe toate. Fostul mare fotbalist s-a combinat cu o tanara care nici macar nu era nascuta cand eroul de la Pasadena facea istorie la Campionatul Mondial din SUA, 1994!

Caile dragostei sunt adesea incurcate, astfel ca lui Ilie i-a cazut cu tronc Teodora (22 de ani), fiica lui Andrei Vochin, un celebru gazetar sportiv, care este in acest moment angajat al Federatiei Romane de Fotbal, pe post de consilier al presedintelui Burleanu.

Relatia celor doi ar fi inceput inca de anul trecut. De altfel, fata activeaza de luni bune ca PR la unul din restaurantele detinute de Dumitrescu, dar intre ei este mai mult decat o simpla colaborare profesionala. E drept, Ilie si Teodora au incercat sa fie cat mai discreti, dar apropiatii celor doi stiu deja de povestea lor de iubire, pigmentata cu vacante romantice de tip city-break sau sejururi la hoteluri de 5 stele de pe litoralul turcesc.

Ziarist cunoscut, cu surse in toate domeniile, lui Andrei Vochin nu i-a fost greu sa afle cu cine s-a combinat fiica lui, numai ca in momentul in care a avut certitudinea ca Teodora se iubeste cu Ilie Dumitrescu, consilierul FRF ar fi luat foc! Prietenele apropiate ale Teodorei sustin ca fata a simtit chiar nevoia sa impuna o distanta intre ea si tatal sau care ii cerea insistent sa rupa relatia cu „versatul” Ilie.
Ilie Dumitrescu intr-o poza de grup cu angajatii, dar si cu Teodora, iubita lui, cu numarul 10 pe tricou
Ca intr-o telenovela de succes, timpul le rezolva pe toate, iar Vochin, care este de-o seama cu Ilie Dumitrescu, ambii avand 47 de ani, si-a dat seama ca nu poate sa se opuna fericirii copilului si a acceptat situatia.

Adaugă părerea ta

Comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here