EXCLUSIV! Inca un divort zguduie fotbalul romanesc din temelii! O alta vedeta din

Dupa cinci ani de iubire, Tibor Selymes a divortat de sotia lui, Dana! Fostul fundas de fier al Generatiei de aur a mers la notar, anul trecut, si, in mare taina, a decis ca viata impreuna cu frumoasa brasoveanca a ajuns la final!

Casnicia dintre Dana si Tibor Selymes s-a sfarsit in mare secret. Nimeni nu a stiut ca ei s-au separat inca de anul trecut, dar au incercat sa salveze aparentele si sa nu le spuna apropiatilor ca iubirea lor s-a terminat.

In 2013, fosta glorie a gazonului se insura cu iubita lui, Dana, una dintre femeile cele mai puternice din lumea afacerilor imobiliare din Brasov, cu care avea o relatie de doi ani. Cununia lor a fost una restransa si de ea nu au stiut decat familiile si…, fireste, doi martori.

“Tibi m-a cerut de sotie de multe ori, insa de fiecare data am evitat sa dau un raspuns, oricare ar fi fost el. Totusi, acum am zis ca e cazul sa spun “DA”! Ne iubim si e normal sa fim casatoriti, macar civil. Ceremonia a fost scurta si restransa. Insa noi ne-am simtit minunat! A fost un moment unic de care ne vom aduce aminte mereu!”, a plecat impreuna cu sportivul intr-o luna de miere in Republica Dominicana.

Din pacate, daca la inceput a fost multa iubire, in timp, lucrurile au luat o alta turnura. Surse din preajma celor doi sustin ca intre ei au inceput certurile si cu greu se mai intelegeau. De altfel, la un an de la nunta, Dana a vrut chiar sa divorteze de Selymes din pricina unei impresare din Serbia, care statea mult prea mult in preajma barbatului ei. Totusi, nu a facut atunci pasul, pentru ca Tibi a asigurat-o ca numai pe ea o adora cu adevarat. Pana anul trecut insa, cand nimic nu a mai oprit-o pe bruneta din drum, nici insistentele prietenilor si nici vorbele dulci ale fostului component al Generatiei de aur.

“Am divortat de Tibi anul trecut, in februarie 2015, acesta este adevarul. Relatia noastra devenise foarte complicata si a fost mai bine sa punem punct. El era mult prea posesiv si gelos, asa ca nu mai aveam cum sa traim impreuna. Am ajuns la un final, dar asta este viata, pentru amandoi, este mai bine sa mergem pe drumuri diferite”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here