EXCLUSIV! Doinita Oancea, hartuita cu mesaje jignitoare! Este amenintata cu dezvaluiri despre casnicia ei cu varul sau! Prietenii frumoasei brunete sunt ingrijorati: cine-i vrea raul?

Doinita Oancea a fost bombardata cu sute de mesaje dupa aparitia ei la tv in care a spus lucrurilor pe nume, vorbind despre relatia ei cu Ionut Ghenu si despre Lora, fosta ei prietena si… actuala iubita a lui Ionut.

Imediat dupa aparitia ei la WOWbiz, Doinita a primit sute de mesaje. In unele era felicitata, in altele – criticata sau jignita, ba chiar au existat persoane, pe care ea nu le cunoaste, care au amenintat-o. In plus, i se arata „pisica”, amintindu-i-se de casnicia cu varul ei, de grad indepartat, Gabi Marian Oancea.

Mailuri asemanatoare au ajuns si in redactiile ziarelor, totul facand parte, parca, dintr-o campanie de decredibilizare a frumoasei brunete.

Desi o femeie mereu asumata, Doinita a refuzat sa vorbeasca despre casnicia ei cu propriul var care a durat din 2004 pana in 2006, motivand ca ar dezvalui amanunte din intimitatea mai multor familii, nu doar a sa.

Doinita Oancea insa nu-si face griji, conform apropiatilor, ci mai degraba prietenii ei sunt ingrijorati si nu inteleg de ce fanii i-au sarit in cap, cine ii vrea raul si de ce.

“Cainii latra, ursul merge”, spune o zicala veche pe care Doinita Oancea pare sa o respecte cu desavarsire. Desi e agasata de mesaje, actrita isi vede in continuare de proiectele ei si le pregateste fanilor mai multe surprize. Bruneta a intrat din nou in atelier ca sa pregateasca o noua colectie de haine, se pregateste sa-si sustina un examen la un curs de machiaj, mai participa la diferite castinguri si se implica, alaturi de mai multe asociatii, in a ajuta copiii saraci, abandonati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here