EXCLUSIV | Dani Otil se pregateste sa dea o super lovitura in afaceri! Ce a facut vedeta TV la inceputul acestui an

Dani Otil este nu numai vedeta TV, el avand si cateva afaceri care nu au neaparat legatura cu lumea televiziunii, insa notorietatea sa il ajuta in promovarea acestora.

De ceva timp, Dani Otil este implicat intr-o afacere cu biciclete electrice, a carui imagine este. Dani Otil este actionar in respectiva firma, care nu a mers prea bine in ultimii ani. Acum insa, vedeta TV se pare ca vrea relansarea afacerii pentru ca si-a deschis si un  magazin online.

Dar, Dani Otil si-a deschis in acest an si o noua firma, cu un nume haios: Gratar si Vorbe SRL. Firma infiintata in fenruarie are ca obiect principal de activitate “restaurante”, iar Otil il are asociat, conform datelor de la Registrul Comertului, pe un anume Marian Danut Damian din Baia Mare. Firma are sediul in Corbeanca, acolo unde Dani Otil are si locuinta. Despre nou partener de afaceri al lui Otil nu se stiu prea multe, dar conform portalului specializat supervisor.ro, acesta a stat o vreme prin Italia si a mai avit doua firme: una radiate in 2013 si alta recent intrata in insolventa.

Domeniul de activitate al firmei nou infiintate ne duce cu gandul ca Dani Otil pregateste curand lansarea unui restaurant, domeniu in care nu a are experienta.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here