EXCLUSIV! Ce s-a intamplat intre Iulia Albu si Cristi Borcea de au ajuns sa nu-si mai vorbeasca?! Dinamovistul e nasul de cununie al fashion-editorului, dar ea nu vrea sa mai auda de el! “Au existat cateva incidente peste care nu am putut sa trec” – Citeste intreaga declaratie, plus marturia fostului sot Mihai Albu

Iulia Albu a rupt orice relatie cu Mihaela si Cristi Borcea, desi sunt nasii ei de casnicie.

Iulia Albu si fostul ei sot, Mihai, au avut o relatie extraordinara cu Mihaela si Cristi Borcea, insa pana intr-un anumit punct. Fashion editorul a decis sa rupa orice legatura cu familia Borcea in urma cu cativa ani, insa nimeni nu a stiut motivul real.

De-a lungul timpului, in presa au tot aparut zvonuri ca Borcea ar fi incercat unele apropieri mai… periculoase de Iulia, chiar daca aceasta ii era fina! Fashion editorul a decis sa vorbeasca azi in premiera despre acest scandal!

“Intr-adevar, am incetat absolut orice relatie atat cu Mihaela, cat si cu Cristi Borcea. Motivele pentru care am decis sa fac acest lucru prefer sa nu fie dezbatute in prea mare detaliu, insa au existat cateva incidente peste care nu am putut sa trec. Nu ma intereseaza circul creat in jurul vietii acestei persoane, nu-mi doresc ca imaginea mea sa fie murdarita de niciun fel de asociere cu acesta. Mikaela, fetita mea, mai are si al doilea rand de nasi, asa incat nu este si n-a fost o pierdere foarte mare”.

Contactat telefonic, Mihai Albu a incercat sa stea departe de scandal si, in stilul sau, a dat o declaratie de bun simt. ” Chiar daca ar fi adevarat ca fosta mea sotie, Iulia, ar fi avut o relatie cu nasul Cristi Borcea, in acest moment ar fi inoportun sa faci public asa ceva, mai ales cand una dintre parti nu se poate apara. Asta este pararea mea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here