EXCLUSIV! Aroganta pe care Valentin Gane i-a facut-o Crudutei! Trebuia sa se insoare cu ea, dar a ales o alta femeie! S-a intors la fosta iubita si acum se pregateste s-o ceara in casatorie

Valentin Gane ii da lovitura de gratie Crudutei! Dupa ce a parasit-o fara sa stea pe ganduri, la scurt timp de la terminarea show-ului matrimonial in care a primit trandafirul castigator de la ea, acum are si ganduri de insuratoare cu femeia pe care o iubeste de cativa ani!

Vara trecuta, Daniela Crudu a participat la un concurs amoros pentru a-si intalni jumatatea. Timp de o luna, departe de Romania, ea a incercat sa isi aleaga barbatul perfect, cu care sa traiasca pana la adanci batraneti! Din pacate, desi i-a placut mult Valentin Gane, unul dintre participanti, situatia nu a stat asa cum si-a dorit diva.

Astfel, in ciuda faptului ca pe Vali l-a desemnat castigator, imediat ce filmarile pe micul ecran s-au terminat, tanarul nu a ramas alaturi de ea asa cum si-ar fi dorit. Doar trei intalniri i-au fost de ajuns lui Gane pentru a se lamuri ce simte fata de Daniela cu adevarat! Adica, nimic important, doar simple aprecieri fata de o femeie frumoasa. Atat! Inima lui si-o dorea pe Alexandra, fosta lui prietena, cu care se certase chiar inainte de a intra in show-ul matrimonial.

Barbatul a realizat ca Alexandra este aleasa lui si, spasit, a luat primul avion de Milano, acolo unde tanara lucreaza, s-a dus sa o caute si sa ii ceara iertare! Actiunea lui a avut si sorti de izbanda, caci, dupa discutii serioase, cei doi au format din nou un cuplu.

De atunci, Valentin si Alexandra sunt mereu impreuna. Au fost in vacante romantice, si-au facut cadouri scumpe si, recent, au trecut si la juraminte serioase. Surse din preajma lor sustin ca “amorezii” au vorbit si despre o casatorie, semn ca relatia lor este din ce in ce mai puternica.

“Valentin o iubeste enorm pe Alexandra si nu o scapa din ochi niciodata. In plus, se intelege de minune si cu familia ei. A fost destul de des pe acasa pe la ea si, pentru ca totul sa intre intr-o normalitate in viata lor, a si cerut mana tinerei”, au dezvaluit apropiatii lui Gane, care mai spun ca barbatul nu se vede alaturi de alta femeie niciodata.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here