Exclusiv | Are un bombeu ametitor, dar si-l face si mai mare! Raluca Podea isi baga implant in fese! Afla detalii

Raluca Podea are un trup de invidiat, asta pentru ca are un regim alimentar echilibrat si merge la sala zilnic unde nu face doar fitness, ci trage si de fiare chiar si cate 3-4 ore.

Raluca Podea nu are gram de grasime pe corp, asta pentru ca trage din greu la sala. E plina de muschi si patratele pe abdomen si se mandreste cu asta.

Cu toate ca “detine”un  posterior ei bine facut si bombat cu care-si innebuneste admiratorii, Raluca si-l doreste si mai mare! Dupa ce s-a interesat ce inseamna si in ce consta implantul in fese s-a decis sa-si faca si ea. Astfel, Podea se pregateste de o noua interventie!

“Raluca vrea sa-si mareasca fundul si nu cu grasime, ci cu implant. E decisa. Vrea sa-si faca posterior mai mare, aproape ca al braziliencelor. Se gandea sa se opereze la clinica din Turcia pe care o frecventeaza tot mai multe vedete de la noi. S-a interesat o buna perioada ce inseamna aceasta interventie, a discutat cu mai multi medici si s-a decis sa-si faca aceasta interventie chiar in aceasta luna, februarie”, sustin surse din anturajul Ralucai Podea.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here