Ea este femeia care mănâncă doar PUFULEŢI de mai bine 10 ani. Iată cum arată la 32 de ani!

Debbie Taylor trăieşte doar cu pufuleţi Monster Munch, de peste 10 ani, fiind singură mâncare pe care o suportă.

Femeia are 32 de ani şi a avut probleme cu alimentaţia încă din adolescenţă, având perioade de anorexie sau bulimie. De la vârstă de 15 ani a început să mănânce selectiv, trecând de la pâine prăjită la alune prăjite şi în final la snacksurile cu aromă de vită, acestea ţinându-i de 10 ani loc de mic dejun, prânz şi cină.

Femeia locuieşte împreună cu partenerul său şi băiatul ei în vârstă de 10 ani, cărora le găteşte zilnic mâncare sănătoasă. Ea mănâncă pe zi în jur de 3 pungi de snacksuri a câte 45 de grame fiecare şi a afirmat că nu a mai servit o masă normală de când avea 11 ani şi a primit o friptură de vită cu legume.

„Ştiu că am o dietă nesănătoasă. Unghiile mele nu cresc cum trebuie şi se rup. Când mă spăl pe dinţi îmi sângerează gingiile. Ştiu că sună nebuneşte, dar nu mă văd schimbându-mi prea curând obiceiurile din alimentaţie”, a mai mărturisit Debbie.

Debbie spune că a mai încercat să renunţe la dieta să, dar mâncarea normală îi provoca constant dureri abdominale deoarece stomacul său s-a micşorat.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here