Ea a fost diagosticata cu sindrom polichistic ovarian, o tulburare endocrina din cauza careia femeilor le creste mai mult par pe trup.

Rose Geil, o femeie de 39 de ani din statul american Oregon, si-a luat inima in dinti si a povestit intregii lumi prin ce trece, pentru a le incuraja si pe alte femei care sufera de aceasta boala sa se accepte asa cum sunt.

Pentru ca medicatia nu e tocmai eficienta in combaterea acestei boli, Geil a apelat la aparatele de ras pentru a-si tine barba sub control, lucru pe care l-a facut in urmatorii 20 de ani, pana cand tenul a devenit atat de iritat incat a fost nevoita sa renunte definitiv la barbierit. „Nu am mai rezistat sa mai pun lama de metal pe fata mea nici macar o zi”, a marturisit ea.

Rapid ea a devenit celebra pe Internet, insa mare parte din reactii au fost de sustinere si incurajare, ceea ce a facut-o sa incerce sa le incurajeze si pe alte femei care sufera de aceasta dereglare hormonala,  care provoaca menstruatie neregulata, pilozitate, ingrasare si infertilitate.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here