Din cauza ca era sarac a mancat melci in fiecare zi, timp de un an. La un moment dat a observat ca i s-a inverzit pielea, asa ca a fost la un control. Doctorii s-au blocat cand l-au vazut, uite ce se intampla in corpul lui

Cazul de mai jos i-a socat pe medicii unui spital din China, care spun ca nu au mai vazut asa ceva in intreaga lor cariera. 

Din cauza saraciei in care traia, He Yong, un baiat in varsta de 24 de ani, a inceput sa manance melcii pe care ii gasea in gradina propriei case.

Dupa ce a realizat ca acestia nu au un gust atat de rau, tanarul a facut acest lucru in fiecare zi, timp de un an. Doar ca, in cele din urma, a observat ca un lucru ciudat i s-a intamplat la corp.

„Intr-una din zile m-am uitat mai atent in oglinda si am observat ca pielea mea este pur si simplu verde. Aratam ca Hulk. Nu ma simteam nici tocmai bine, asa ca am decis sa merg la un control. M-am speriat destul de tare”, a marturisit el.

Dupa o serie de investigatii medicii au descoperit ca ficatul tanarului a fost grav afectat. In plus, au gasit in interiorul organismului mai multi viermi paraziti.

Din fericire, dupa o serie de operatii medicii au reusit sa il aduca pe linia de plutire, iar acum He Yong este in afara oricarui pericol.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here