DEZVALUIRI | Cristi Borcea a fost generos cu socrii sai de la Timisoara! Vezi ce afacere are mama Alinei Vidican si unde l-a angajat pe tatal sotiei sale!

Ionel si Mariana Vidican au avut o relatie excelenta cu ginerele lor, Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost generos cu socrii sai de la Timisoara, pe care i-a implicat in afaceri.

Cristi Borcea, aflat la un pas de divortul de Alina Vidican, in urma scandalului cu Valentina Pelinel, a avut o relatie excelenta cu socrii sai de la Timisoara. Mai mult decat atat, el s-a asigurat ca parintii Alinei, Ionel si Mariana Vidican, sa aiba o sursa de venit si i-a ajutat sa se implice in afaceri. Astfel, mama Alinei si-a infiintat, cu sprijin de la ginerele sau, o firma care activeaza in industria cosmetica, importand colagen bio, extras din alge marine, o crema folosita pentru ingrijrea pielii a carei imagine este chiar Alina Vidican.

„Este o companie romana cu capital privat, cu activitati in domeniul importului, exportului si distributiei de produse colagen de noua generatie. In Romania povestea noastra a inceput in anul 2013. Pe aceasta piata bio, vom oferi fiecarei familii din Romania si din strainatate, produse naturale de calitate, destinate ingrijirii corporale zilnice, si bazat pe nevoia principala a omului, adica sanatatea”, se scrie in prezentarea companiei Marianei Vidican. Nici sotul ei, Ionel, nu sta degeaba, fiind angajat la Hotelul Boavista din Timisoara, pe care Cristi Borcea l-a dat in administrare rudelor sotiei sale.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here