Descoperirea scârboasă a unei eleve în legătură cu gheața de la fast food
Gheața folosită de restaurantele fast food este plină de bacterii

O puștoaică de 12 ani a pus la cale un experiment al cărui rezultat a devenit cunoscut peste tot în lume. Deși a vrut doar să ia o notă mare la ora de Științe, Jasmine Roberts a ajuns să facă o descoperire uimitoare.

După ce a citit un articol despre bacteriile din apa din avioane, Jasmine, ajutată de fratele său, a demonstrat cât de murdară este gheața folosită în băuturile din lanțurile de fast food.

A adunat mostre din cinci restaurante diferite din sudul Floridei și le-a testat la Universitatea din Florida pentru prezența bacteriilor. S-au găsit urme de E.coli, o bacterie găsită în mediu, mâncare și intestinele oamenilor și ale animalelor. Atunci când a testat și apa din toalete, mare i-a fost mirarea să afle că aceasta era lipsită de microbi.

Concluzia micului om de știință a fost uimitoare: gheața din restaurantele de tip fast food este mai murdară decât apa din toalete pentru că cei care lucrează acolo și manevrează produsele o fac fără mănuși, dar și mașinăriile în care este pusă gheața sunt rareori curățate.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here