Descoperirea înfiorătoare făcută de o femeie în coaja unei banane. Acum se teme să mai intre în propria casă!

O femeie care suferă de arachnofobie într-o stare agravantă nu mai poate pune piciorul în casă după ce a descoperit sacul cu ouă al unui paianjen extrem de periculos …gol, scrie Mirror.

Femeia, care a preferat să rămână sub anonimat, a făcut descoperirea înfiorătoare în coaja unei banane cumpărate de la supermarket. Acum, ea se teme că mii de paianjeni mortali mișună prin casa ei.

„Vagabondul brazilian” cel mai veninos păianjen din lume. O singură mușcătură a sa este de 20 de ori mai ucigătoare decât cea a unei văduve negre.

Femeia, din Kent, Marea Britanie, a chemat imediat o echipă de experți în combaterea dăunătorilor, care au umplut întreaga casă cu un gaz care ar trebui să ucidă insectele mortale.

Denumiţi cumva impropriu vagabonzi „brazilieni”, păianjenii Phoneutria trăiesc în toată zona tropicală a Americii Centrale şi de Sud. Tot ca o informaţie pentru pasionaţi, păianjenii vagabonzi aparţin familiei Ctenidae, iar numele de vagabonzi li s-a tras de la obiceiurile lor. Vagabonzii brazilieni sunt activi în special pe timpul nopţii, când, spre deosebire de alţi păianjeni care îşi întind pânzele şi aşteaptă răbdători să pice o pradă, aceştia cutreieră neostoit terenul în căutarea nenorocoaselor victime, scrie Descopera.ro.

Pe timpul zilei, păianjenii genului Phoneutria se ascund în interiorul muşuroaielor de termite, sub truchiuri căzute de copaci sau pietre. Una dintre specii, Phoneutria nigriventer, este temută pentru obiceiul său de a frecventa locuri întunecoase şi umede, situate în preajma aşezărilor umane. Mai este cunoscut şi sub denumirea de „păianjen de banane”, în baza obiceiurilor sale de a se ascunde în ciorchinii de banane.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here