Cutremurător: bebeluşul care s-a născut cu un şrapnel înfipt în cap. Cum a fost posibil

Medicii din oraşul sirian Alepo s-au confruntat recent cu un caz extraordinar: o femeie însărcinată, care a fost rănită în timpul unui atac, a adus pe lume un bebeluş care avea înfipt în cap un şrapnel. În mod miraculos, micuţul a supravieţuit.

Amira şi copiii ei se aflau acasă când un atac aerian asupra oraşului Aleppo le-a lovit locuinţa. Femeia, care era însărcinată în luna a noua, şi cei fiii ai săi au fost răniţi, relatează CNN.

Când a ajuns la spital, medicii au constatat că cei mici aveau doar răni superficiale, spre deosebire de mama lor, care se afla într-o stare mult mai gravă.

„Era înconjurată de cei trei copii şi sângera din mai multe părţi ale corpului, înclusiv din abdomen”, a povestit Abu Louie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mashfa al Midani.

Drept urmare, specialiştii au decis să o supună pe Amira unei operaţii de cezariană de urgenţă. Surpriza a venit imediat ce bebeluşul a fost scos din pântecul mamei.

Fetiţa avea înfipt în arcada stângă un şrapnel. Din fericire, doctorii au reuşit să îl scoată la timp, iar viaţa nou născutului nu a fost pusă în pericol.

„Nu ştim dacă bebeluşul a salvat viaţa mamei sau dacă mama a salvat viaţa bebeluşului”, a precizat unul dintre medici.

Acum, mama şi fiica ei, care a fost botezată Amel („Speranţa”), şi-au revenit complet.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here