CUTREMUR in lumea interlopa: Adrian Corduneanu, ridicat de mascati pentru audieri. Acesta ar fi santajat un om de afaceri

Cutremur in lumea interlopa din Iasi. Sambata, 2 aprilie, mascatii au luat cu asalt casele clanului Corduneanu.

Oamenii legii i-au ridicat pe Adrian Corduneanu si un apropiat al acestuia si i-au dus laaudieri. Motivul ar fi, potrivit unor surse judiciare, santajarea unui om de afaceri iesean. Initial, reprezentanti ai jandarmilor si ai politiei au efectuat perchezitii in casa lui Adrian Corduneanu pentru a cauta probe incriminatorii in acest dosar de santaj. In functie de rezultatele perchezitiei si ale audierii, procurorii ar putea cereretinerea lui Adrian Corduneanu. Vom reveni cu amanunte!

Update 00:17 – Reprezentantul unei firme de betoane din Iasi ar fi fost ameninat in luna octombrie 2015 de catre Ionel Bogdanici si Adrian Corduneanu, cei doi interlopi detinand impreuna o firma de constructii prin intermediul careia ar fi fost facute manevrele. Se pare ca acestia l-au santajat si amenintat pe agentul de vanzari al firmei de betoane, fiind constrans sa faca lucrari in valoare de 1.000 euro si 30.000 lei pentru firma conrtolata de clanul Cordunenilor.

Ionel Bogdanici si Adrian Corduneanu sunt audiati de mai multe ore la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, insa acestia neaga acuzatiile aduse de agentul de vanzari. In fata sediului IPJ Iasi, numerosi membri ai clanului Cordunenilor s-au adunat pentru a protesta impotriva retinerii celor doi.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here