Cum să-ți spionezi iubitul pe Facebook

Se știe că majoritatea femeilor sunt foarte geloase și simt nevoia să își controleze mereu iubiții. Dacă e bine sau nu, aceasta e altă discuție, însă cert e că nu există pe lume detectiv mai priceput decât o femeie care vrea să descopere ce face iubitul ei când nu e cu ea.

Astăzi îți arătăm cum să îți spionezi iubitul pe Facebook!

Cum să spionezi pe Facebook

Ai vrea să fii la curent cu tot ce se întâmplă pe contul prietenului tău, dar în același timp nu vrei ca el să știe că ai acest „hobby”? Atunci poți să apelezi la câteva „trucuri” pe Facebook, pentru a afla ce face iubitul, chiar dacă nu toate informațiile respective sunt făcute publice. Iată câteva idei bune pentru a spiona pe Facebook:

1. Adăugați-vă reciproc la Close Friends. Atunci când adaugi pe cineva în lista de prieteni, acea persoană nu intră într-o categorie anume de prieteni, decât dacă o adaugi tu. În această listă, „Close Friends”, îi adaugi pe cei mai apropiați prieteni, iar apoi poți să postezi lucruri pe care doar ei să le vadă. Totodată, dacă cineva te adaugă la Close Friends, vei primi notificări pentru fiecare status pe care persoana respectivă îl postează. Iată cum să îți treci iubitul la Close Friends:

  • deschide Facebook și intră pe pagina iubitului;
  • în secțiunea superioară, pe cover, ai butonul „Friends”, de unde poți selecta mai multe opțiuni;
  • bifează opțiunea „Close Friends”.

De acum încolo, vei fi anunțată la fiecare „mișcare” a iubitului tău. Mai mult, poți să bifezi din același meniu și opțiunea „See First”, pentru ca fiecare postare a sa să apară prima în News Feed, indiferent de ora la care a fost făcută.

2. Folosește Search Bar-ul pentru a-ți spiona iubitul. Poate că nu știai, dar chiar bara de căutare este unul dintre cele mai utile instrumente de spionaj pe care le poți folosi în Facebook. Însă, pentru aceasta, este nevoie să îți setezi pagina în engleză. După aceea, poți face următoarele:

  •  scrie „Photos liked by (numele lui)”, pentru a vedea pozele cărora le-a dat like. Astfel, poți să vezi dacă iubitul tău se uită suspect de mult la pozele cuiva sau dacă dă like-uri la multe poze cu fete;
  • scrie „Photos (numele lui) is tagged in”, pentru a vedea pozele în care a fost etichetat, chiar dacă acestea nu apar pe Timeline-ul lui. Este un instrument foarte util, pentru că, indiferent dacă acceptă sau nu ca poza respectivă să fie publicată pe pagina lui, tu o poți vedea, pentru că ea aparține de fapt persoanei care o postează;
  • scrie „Pages liked by (numele lui)”, pentru a vedea la ce tip de pagini de Facebook a dat like. Acestea pot spune multe despre iubitul tău. Dacă, de exemplu, a dat like numai la pagini cu femei semidezbrăcate, poate că ar trebui să te pună pe gânduri.
  • 3. Instalează o aplicație de spionaj pentru mobil. Deși cele mai multe aplicații de acest tip costă destul de mult, ele îți pot dezvălui absolut tot ce face iubitul tău pe Facebook, inclusiv mesajele pe care le trimite și le primește pe Facebook Messenger.4. Descarcă un fișier cu toate datele de pe Facebook. Asta presupune să ai acces la contul lui de Facebook și de e-mail, la un calculator. Dacă și-a lăsat pagina de Facebook deschisă și ești la calculator, du-te la Settings, la subsecțiunea „General”, și selectează „Download a copy of your Facebook data”. Ține cont de faptul că trebuie să ai acces la e-mailul lui după câteva ore, pentru că de obicei atât durează să se descarce toate informațiile, care apoi vor fi trimise ca fișier comprimat pe e-mailul lui. După aceea, nu mai trebuie decât să îl descarci și să îl pui pe un stick, apoi să ștergi toate urmele de „spionaj”: scapă de e-mailul compromițător și de fișierul de pe calculatorul lui. Această arhivă a datelor de pe Facebook include poze, mesaje, clipuri video și postări, adică tot ce ți-ai putea dori ca să știi exact ce face iubitul tău pe Facebook.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here