Cum să-ţi măreşti sânii cu două numere, fără intervenţii chirurgicale. METODA i-a şocat şi pe medici

Daca vrei sa-ti maresti sanii intr-un mod natural, aproape peste noapte, poti apela la aceasta metoda naturista, extrem de eficienta!

Tinctura de mărar este tot mai folosită în tratamente pentru creșterea sânilor fără intervenții chirurgicale.

Frunzele și semințele de mărar conțin o sumedenie de uleiuri esențiale volatile ca eugenolul, limonenul, miristicina sau altele și minerale esențiale ca potasiul, cuprul, calciul sau manganul, fierul și magneziul.

Tinctura de mărar are și mai multe efecte din sfera aparatului reproducător la femei: reglează ciclul menstrual, reduce simptomele sindromului premenstrual, reglează dezechilibrele ușoare hormonale cauzate de producția neregulată de estrogen și stimulează lactația după naștere. În plus, tinctura de mărar are și efect de amplificare a feminității.

Uleiul de mărar conține eugenol, folosit încă din timpuri străvechi ca anestezic local și antiseptic pentru răni ușoare.

Uleiul de mărar se obține din semințele plantei de mărar și este folosit în medicina tradițională ca antispasmodic, carminativ, susținător al poftei de mâncare, digestiv, dezinfectant și pentru stimularea lactației la femeile care tocmai au născut. De asemenea, uleiul de mărar reduce simptomele neurologice de tipul durerilor de cap și a iritabilității bolnavilor psihic.

În combinație cu masajul, tratarea eventualelor dezechilibre hormonale și o dietă bogată în estrogen vegetal, uleiul de mărar contribuie la creșterea volumului sânilor.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here