Cum îţi pot schimba viaţa două linguriţe cu MIERE. Milioane urmează această dietă uluitoare

Dieta cu miere este urmată de milioane de femei din întreaga lume și asta pentru că are beneficii multiple, nu doar în cura de slăbire. Este cu adevărat incredibil ce se întâmplă în organism, atunci când optăm pentru introducerea ei în regimul nostru de viață.

Îmbunătăţeşte circulaţia sangvină

Faceţi o pastă din miere şi scorţişoară pudră. Ungeţi-o pe pâine sau umpleţi clătitele cu ea şi mâncaţi, cu regularitate, la micul dejun. Remediul reduce colesterolul din artere şi vă salvează de riscul unui atac de cord. Consumul regulat al combinaţiei miere-scorţişoară reduce dispneea, întăreşte ritmul cardiac şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.

Scade colesterolul cu 10% în două ore!

Două linguri cu miere şi trei linguriţe cu scorţişoară pudră, amestecate cu 450 ml ceai, dacă sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% în interval de două ore. Remediul se administrează de trei ori pe zi.

Vindecă acneea

Trei linguri cu miere şi o linguriţă cu scorţişoară pudră se amestecă într-o pastă care se aplică peste coşuri seara şi se spală cu apă călduţă în dimineaţa următoare. Dacă tratamentul se aplică timp de două săptămâni, va înlătura coşurile.

Curăţă sinusurile

Cei care suferă de răceli chiar severe ar trebui să ia o lingură cu miere călduţă amestecată cu un sfert de linguriţă cu scorţişoară pudră, timp de trei zile. Acest remediu vindecă majoritatea cazurilor de tuse cronică, răceală şi curăţă sinusurile.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here