Cum cucerești un bărbat, în funcție de zodie

Fiecare zodie are punctele ei sensibile. Prin urmare, ca să cucerești un bărbat, află sub ce semn astral s-a născut, și acționează ținând cont de lucrurile care-i plac și care-l atrag.

Berbec

Ca să cucerești un bărbat născut sub semnul Berbecului, sub nicio formă nu trebuie să-i cazi în brațe. Îi plac provocările – așa că mulțumește-te să-l inciți cu priviri languroase, dar și să faci pe inabordabila. Fă-l dă aibe nevoie de tine, dar lasă-te greu.

Taur

Nu-l brusca, nu-l forța, nu-l obliga. Nu-l bate la cap. Bărbatul Taur are nevoie de timp pentru a lua o decizie, așa că înarmează-te cu răbdare. Și nu fă greșeala de a-l face gelos, fiindcă riști să-l pierzi pentru totdeauna.

Gemeni

Pentru bărbatul în Gemeni, amor rimează cu umor. Fă-l să râdă, stârnește-i interesul cu noutăți, cu subiecte la zi, comentate cu umor. Bărbatul născut sub acest semn este un tip curios, cerebral, care adoră să comunice, să intereacționeze, să fie suprins. Cu cât va afla mai multe lucruri interesante de la tine, cu atât îl vei interesa mai mult.

Rac

Ca să-l cucerești pe Rac, povestește-i din copilărie – copilăria ta. Lasă-l și pe el să-și depene amintirile din trecut, adoră să facă asta. Așa se va naște între voi o complicitate unică. Nu uita că îi plac femeile „mămoase”, gata să îl mângâie, să-i asculte angoasele și să-l ia în brațe.

Leu

Ca să-l cucerești pe Leu, trebuie să arăți ca și cum ai avea un cont fabulos în bancă. Îi plac fetele care se fac ușor remarcate și care sunt îngrijite și bine îmbrăcate. Nu te sfii să te afișezi cu bijuterii opulente sau să porți culori îndrăznețe – Leul adoră asta. Tu vei fi accesoriul de lux cu care se mândrește, fiindcă el are nevoie de privirea admiratoare a celor din jur pentru a simți că există. Atenție, însă, nu străluci mai mult decât el!

Fecioară

E tipicar și foarte organizat, deci atenție la modul în care arăți: trebuie să fii îngrijită – dar de o eleganță discretă, de bun gust  – , ușor pedantă, organizată ca el. Și Doamne-ferește să întârzii la vreo întâlnire!

Balanță

Dacă ești elegantă și feminimă, ai toate șansele să cucerești inima bărbatului născut sub semnul Balanței. Ținutele neîngrijite sau extravagante îl pun pe fugă, fiindcă este o ființă extrem de senzuală. Este și un romantic, însetat de muzica, de dansul și de atmosfera care emană armonie.

Scorpion

Ca să-l seduci pe bărbatul Scorpion, trebuie să fii capabilă să-l uimești, să-l scoți din rutina cotidiană, să-i ațâți curiozitatea. Nu-i da ordine, nu intra în forță în viața lui, dar nici nu fi pasivă. În plus, adoră femeile misterioase. Prin urmare, dacă îi povestești viața ta, nu-i dezvălui totul din prima zi. Lasă zone de umbră în biografie  – și nici tu nu-i pune prea multe întrebări. E secretos!

Săgetător

Fă- să râdă, la un pahar cu vin, povestiți, cu umor și ironie, câte lună și în stele – și îl vei cuceri. Nu-l provoca din prima zi la discuții serioase și nici nu face pe enigmatica, riști să-l plictisești. Îi plac lucrurile simple, spontane, călătoriile, aventurile. Nu-l face să te dorească prea mult, fiindcă nu va veni după tine.

Capricorn

Ca să-l cucerești, poartă o rochie neagră și bijuterii chic. Nu-i plac ființele excentrice, are gusturi mic burgheze și preferă fetele „clasice”. Nu-i plac aventurile, e om de casă – și se așteaptă să fii și tu la fel. E dependent de muncă, prin urmare nu lenevi prea mult în preajma lui. E posesiv, nu te juca cu gelozia lui. Partide regulate de sex, mâncare bună (pe care i-o gătești tu), un film seara, la televizor – iată rețeta fericirii.

Vărsător

Cu cât vei fi mai originală și mai creativă, cu atât ai șanse mai mari să-l seduci. Nu e materialist, deci nu încerca să-i iei ochii cu accesorii scumpe sau cu ținute extravagante. În conversație, abordează spinoase, la zi : înzălzirea globală, copiii străzii, femeile abuzate. Are un spirit justiția și va lua întotdeauna partea celor oprimați. Nu-i place să trăiască izolat, dar nici nu acceptă să-i stai numai în coastă. Este semnul cel mai independent al zodiacului – și se așteaptă să fii și tu la fel.

Pește

Ca să-l scoți din acvariul său cu vise pe bărbatul Pește, trebuie să-i spui povești. Povești fantastice, povești triste, povești inventate… Este atras de mister, de vis, de alte lumi. Nu te teme să fii trandră cu el, să-l îmbrățișezi, să-i spui cât îl iubești. În schimb, nu fi prea autoritară cu el, fiindcă e foarte sensibil și va fugi imediat.

Adaugă părerea ta

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here