Cum arata patul de maternitate care trebuia inventat de mult! Mama si bebelusul vor fi mereu in contact! E revolutionar

O clinica din Olanda le lasa pe proaspetele mamici sa fie mai aproape de bebelusii lor. Olandezii au gasit o modalitate de a “adapta” paturile de spital astfel incat nou-nascutii si femeile care au devenit mame sa se afle nu numai in acelasi salon, dar sa fie mai apropiati ca niciodata.

Paturile de la Gelderse Vallei au o extensie atasabila, un alt patut mai mic si extrem de confortabil, in care sunt asezati bebelusii. Mamicile isi pot privi copilasii, ii pot atinge, ii pot lua in brate fara sa fie nevoie sa se ridice din pat sau sa se deplaseze, le pot auzi respiratia si au ocazia sa ii mangaie si sa ii linisteasca. E mana cereasca pentru femeile care au facut operatie de cezariana si sunt mai sensibile in primele zile de lauzie.

“Alaptatul este mult mai usor. Aceste paturi au foarte multe avantaje. Mama si copilul sunt mult mai aproape si nu mai e nevoie de interventia asistentelor pentru ca ei sa intre in contact”, spun reprezentantii spitalului din Olanda in care au fost puse aceste paturi revolutionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here