Credea ca nevasta il inseala, asa ca i-a montat o camera-spion in casa. A fost ingrozit de ce a vazut pe inregistrare dupa ce a trecut instalatorul sa ii desfunde chiuveta. Imaginile par ireale!

Se pare ca relatia celor doi nu mai are mult de trait.

Multi spun despre casnicie ca e o institutie sfanta, dar, in acelasi timp, rata divorturilor creste de la an. In a doua categorie se incadreaza, probabil si sotii responsabili pentru clipul urmator, pentru ca e greu de crezut ca se vor ierta unul pe celalalt dupa asta.

Se pare ca relatia lor nu mergea bine, pentru ca sotul era atat de suspicios pe sotia lui incat a montat o camera de supraveghere in casa, pentru a fii cu ochii pe ea. Ce a vazut pe inregistrari l-a socat iar imaginile au devenit viral pe Internet.

Intr-o zi, dupa ce barbatul a plecat la munca, femeia a chemat un instalator acasa. Imbracata cu o fusta sexy, scurta, pe tocuri, ea a inceput sa se miste lasciv pe langa barbatul care se afla intins pe podea. Iata inregistrarea video:

Adaugă părerea ta

Comentarii

1 COMENTARIU

  1. se numeste prank. bag seama ca nu sinteti decit un redactor in toooooaaaaataaaa redactia si voi toti culegeti rahaturi de pe net, ca nu esti in stare sa iesiti pe strada sa faci un reportaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here