Credea că iubita are o surpriză sexy. S-a lăsat legat la ochi, aşezat pe scaun, apoi a început coşmarul

O tânără a avut grijă să se răzbune pe iubitul ei, care a făcut-o să creadă că i-a pus câinele în maşina de spălat.

Dominika Petrinova şi-a lovit prietenul acolo unde l-a durut mai tare: nu s-a prefăcut că îi răneşte animalul de companie, ci i-a lipit zona intimă de scaun cu ajutorul unor benzi de ceară.

Dominika, în vârstă de 27 de ani, s-a enervat la culme când iubitul i-a spus că patrupedul lor era în maşina de spălat. Tânără a bufnit în plâns şi, deşi Erik i-a dezvăluit imediat că era o glumă, fata nu l-a iertat aşa uşor, mai ales că el a filmat totul şi a pus clipul pe internet.

La câteva zile, de ziua lui Erik, ea l-a aşteptat să iasă din baie şi i-a spus că are o surpriză. Dominika l-a legat pe Erik, care era dezbrăcat, la ochi şi l-a aşezat pe un scaun, potrivit mirror.co.uk.

Erik se aştepta la alte lucruri, însă el s-a trezit lipit de scaun, pe care se aflau benzi de ceară depilatoare.

Bărbatul a reuşit să se dezlipească de pe scaun, dar cu mare greutate: în urmă el a lăsat nişte piele şi destul păr. Ca să nu mai punem la socoteală durerea pe care a simţit-o după ce s-a desprins de benzile de ceară.

„Am fost foarte supărată după gluma cu căţelul şi el fugea după mine, spunea că îi pare rău, dar nu îi părea rău pentru că mă filma în timp ce plângeam. A pus clipul online. Ei bine, acum cred că îi pare cu adevărat rău”, a spus Dominika.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here