Copilul lor incepuse sa se simta rau si sa aiba greturi, asa ca parintii l-au dus rapid la spial pentru un control. Toti au ramas cu gura cascata cand au vazut ce avea micutul in burta

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de o experienta ciudata, care se putea termina tragic dar care, din fericire, a avut in cele din urma un deznodamant fericit.

Totul a inceput in momentul in care baietelul lor a inceput sa se simta rau, acuzand dureri puternice in zona abdomenului. Ingrijorarea parintilor a fost cu atat mai mare cu cat evenimentul a coincis cu pierderea verighetei de catre mama.

Era posibil ca micutul sa fi inghitit inelul? Speriati si ingrijorati, au mers de urgenta cu cel mic la doctor, pentru a-i face un control. Dupa o serie de teste si verificari, medicul a confirmat banuiala celor doi.

Nimeni nu stie cum a ajuns verigheta in stomacul baiatului, insa vestea buna este ca aceasta va fi eliminata pe cale naturala si ca nu va fi nevoie de o interventie chirurgicala, care nu era lipsita de riscuri.

Acum parintii au neplacuta sarcina de a analiza cu atentie continutul fiecarui pampers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here