Contrabandiștii cu țigări, luați cu asalt de polițiști! Oamenii legii efectuează 35 de percheziții

Polițiștii specializați în combaterea criminalității economice au efectuat 35 de percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

“La data de 25 februarie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității economice efectuează, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, 35 de percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

În fapt, în luna iunie 2015, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute desfășoară activități de comerț ilegale cu țigări de contrabandă, în piețele din municipiul Lugoj și în alte localități din mediul rural (Găvojdia, Coșteiu, Racovița, Nădrag, Ghizela), prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului.

De asemenea, polițiștii vor pune în executare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Municipiului Lugoj, pentru audieri și dispunerea măsurilor procedurale ce se impun.

La acțiune participă 130 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Timișoara, precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și tehnicieni criminaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here